icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Liga Elitelor / Academia UTA, victorii cu Poli și Lupeni și o înfrângere cu U Cluj

01 nov 2021

Liga Elitelor / Academia UTA, victorii cu Poli și Lupeni și o înfrângere cu U Cluj

Liga Elitelor U16 / U Cluj – UTA 5-1 (1-1)

UTA U16 a avut meci în deplasare la U Cluj, ocupanta primului loc din Seria a 4-a a Ligii Elitelor. Sebastian Huțan a început cu: Neag - Joldea, Murgu, Purdescu, Hara, Bădău, Bercea, Buză, Nica, Curtuiuș, Bușu. Au mai jucat: Pârvănescu, Blaga, Olăroiu, Maghiar, Mocriș. Jocul a fost echilibrat în prima repriză, iar la pauză s-a intrat cu scorul de 1-1. Pentru UTA a marcat Bușu. În partea a doua clujenii s-au dezlănțuit și au marcat de patru ori.

Liga Elitelor U19 / Poli – UTA 1-3 (0-0)

Juniorii mari ai Academiei UTA au obţinut o victorie frumoasă pe terenul celor de la Poli Timişoara. Jucătorii pregătiţi de Dinu Donca, Mihai Petcuţ şi Adrian Ungur s-au impus cu 3-1 pe terenul rivalilor alb-violeţi. În formula: Blaga-Bortiş, Bota, Opriş, Roşu, Sarkozi, Mihai, Şerengău, Borcea, Botoroagă şi Mercioiu, roş-albii au deschis scorul în minutul 70, prin căpitanul formaţiei, Mercioiu (foto). Butar a restabilit egalitatea, dar finalul de meci a mai adus două goluri pentru utişti. A marcat Borcea, în minutul 81, iar mai apoi Ekmekci, cu două minute înainte de finalul jocului.

Liga Elitelor U17 / Poli – UTA 1-3 (0-2)

În „Derby-ul Vestului” la U17, UTA s-a impus cu scorul de 3-1 în faţa Politehnicii Timişoara. Antrenorii Bogdan Oneţ, Francisc Tisza şi Mihai Petcuţ au aliniat următorul 11: Popescu – Iurasciuc, Ronai, Manoilă, Funkenhauzer, Covaci, Mitu, Anişorac, Pop, Vermeşan şi Bokse. Ronai a deschis scorul, iar Vermeşan a dublat avantajul arădenilor. Gazdele au redus din handicap prin Marincu, însă tot roş-albii au avut ultimul cuvânt, după un gol marcat de Anişorac.

Liga Elitelor U15 / Sorii Junior’s Lupeni – UTA 2008 0-1 (0-0)

Victorie la limită pentru UTA în deplasarea de la AS Sorii Junior’s Lupeni. Jucătorii pregătiţi de Sandu Gaica şi Dinu Donca s-au impus cu 1-0, graţie unei lovituri de pedeapsă transformate de Hodoşan în  minutul 61. Roş-albii au început în următoarea garnitură: Pop-Glevan, Ancateu, Ene, Dolga, Păduraru, Hodoşan, Corchiş, Dronca, Ţăroi şi Leca, iar pe parcurs au mai evoluat Cârlan, Leş, Cizmaş, Bokşe şi Donca.

Sponsori