icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Informare privind ultimele evenimente

15 feb 2024

Informare privind ultimele evenimente

1.Motivul pentru care s-a votat excluderea SCU din Asociația Fotbal Club UTA Arad    

De aproape doi ani clubul UTA este hărțuit de un șir de acțiuni și de un comportament vulgar și agresiv din partea SCU. Aceste acțiuni îngreunează activitatea de zi cu zi a clubului, produc prejudicii majore financiare, sportive și de imagine. Având toate acestea în vedere, SCU a devenit din asociat un grup de presiune în slujba unor interese străine fenomenului fotbalistic, iar astfel străine și de Clubul UTA. Acesta a fost motivul pentru care s-a votat, luni, excluderea SCU din asociație. Garantat clubul nu-şi va schimba numele şi nu-şi va pierde identitatea. 

2. Agresarea verbală a jucătorilor după meciul UTA - FC Botoşani

Clubul UTA Arad a solicitat organelor competente sancționarea și interzicerea la competițiile sportive a câtorva persoane din galeria UTA-ei (gruparea Neuman’s) care, după meciul UTA – FC Botoșani, au agresat verbal, au înjurat în mod vulgar și au intimidat jucători ai echipei noastre în fața altor sportivi și spectatori, într-un mod total nedemn conduitei firești la o competiție sportivă. Suporterii UTA-ei sunt recunoscuți în țară ca buni cunoscători ai fenomenului, pentru fair-play, pentru spiritul lor sportiv tradițional, şi nicidecum pentru comportamentul agresiv, vulgar şi intimidant. Suntem convinși că suporterii care iubesc clubul necondiţionat condamnă - chiar dacă nu strigând în gura mare - acțiunile, comportamentul și limbajul vulgar, atitudini nedemne arădenilor, acțiuni, devenite de o vreme obișnuite și prin care se încearcă destabilizarea clubului în speranța înlesnirii concretizării interesului dubios pe care îl servesc. Aceste acțiuni aduc prejudicii majore, atât sportive, cât şi financiare, nemaivorbind de cele de imagine. 
Felicitări și mulțumiri majorității covârșitoare a suporterilor, celor care vin la meciurile noastre pentru a încuraja și susține echipa într-un mod civilizat, sincer şi dezinteresat!

3. Despre unele acuzații fără fond, repetate fără întrerupere de liderii SCU

Clubul UTA vinde bilete și abonamente respectând în totalitate legislația în vigoare și Codul Fiscal, fapt confirmat deja de nenumărate ori de instituţiile de control. Pentru produsele deja fiscalizate și pentru produsele pentru care se solicită factură nu se eliberează bon fiscal, acest lucru fiind normal şi legal. Pentru toate celelalte produse se eliberează, desigur, bon fiscal. Bine de știut!

Hai UTA! 

Sponsori