icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Foresta Suceava-UTA în Cupa României

16 sep 2022

Foresta Suceava-UTA în Cupa României

În urma tragerii la sorţi care a avut loc astăzi la sediul Federaţiei Române de Fotbal, UTA se va deplasa pentru primul joc din Cupa României în Moldova pentru a întâlni Foresta Suceava.  

"Vrem să mergem pe două fronturi în acest sezon. Cupa României este foarte importantă, este un obiectiv de-al meu şi al băieţilor. Respectăm Foresta Suceava, dar trebuie să avansăm în turul următor, mai ales că întâlnim o echipă de eşalon inferior. S-a văzut şi în ediţiile precedente, Cupa  este o competiţie a surprizelor şi pentru asta trebuie să fim foarte atenţi. Foresta este o echipă o tânără peste care Dorin Goian şi-a pus amprenta, o echipă entuziastă şi pe care o vom aborda cu maximă seriozitate. 

Să sperăm că nu se vor mai întâmpla să le numim  accidentele din sezoanele precendete, sper că s-au tras învăţămintele necesare şi că, încă o data, s-a demonstrat că dacă nu eşti pregătit mental la asemenea meciuri, poţi fi eliminat foarte uşor.

Din punct de vedere al primului 11, e clar că trebuie să alcătuim două echipe competitive pentru că în câteva zile vom avea două meciuri foarte importante, ambele în deplasare, cu distanţe lungi, în care vrem să ne atingem obiectivele" , a declarat antrenorul nostru Ilie Poenaru imediat după tragerea la sorţi.

Jocurile din cadrul play-off-ului Cupei României vor avea loc în ziua de 28 septembrie cu începere de la ora 16:00.  

Sponsori