icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Victorii pentru ambele grupe de juniori în Liga Elitelor

20 nov. 2020

Victorii pentru ambele grupe de juniori în Liga Elitelor

UTA U19 – LPS Banatul Timișoara, 5-2

Conduși de pe bancă de Costel Bogoșel și Mihai Petcuț, juniorii Under 19 au primit vizita ultimei clasate, LPS Banatul Timișoara, echipă care nu a obținut niciun punct în actuala stagiune. Arădenii au deschis rapid scorul prin Maier (min. 4), dar oaspeții au egalat la tot atâtea minute mai târziu. În minutul 16, Mercioiu a trimis un șut în bară, mingea a revenit la Ronai, acesta a așezat-o pentru Maxim care singur cu poarta în față nu a avut cum să rateze, 2-1. O fază asemănătoare s-a petrecut și în minutul 25, când cei de la LPS Banatul au egalat în urma unei bâlbâieli în careul lui Țirian. S-a intrat cu 2-2 la pauză, însă repriza secundă a aparținut în totalitate UTA-ei. În doar șase minute, Borcea (min. 61 și 67) și Rotea (min. 63) au dus scorul la 5-2.

UTA a început meciul cu: Țirian – Moldovan, Popa, Bortiș, Cleuța, Ursoi, Andrieș, Mercioiu, Maier, Ronai, Maxim. Au mai jucat: Borcea, Rotea, Onișor.

UTA U17 – LPS Banatul Timișoara, 2-0

În celălalt meci al zilei, arădenii au jucat împotriva echipei Under 17 a celor de la LPS Banatul Timișoara. Lideră în seria de vest a Ligii Elitelor U17, UTA s-a impus cu scorul de 2-0. Pe fondul unui joc influențat probabil și de frigul de afară, Pop Rareș a deschis scorul în minutul 22 cu un șut imparabil de la distanță, la vinclu. Deși au continuat să domine repriza, elevii lui Dinu Donca și Adi Ungur nu au mai reușit să marcheze până la pauză. Repriza secundă a găsit-o pe UTA atacând, însă singurul gol care s-a mai marcat a fost cel al lui Patrick Pașcalău din minutul 66. Acesta a profitat de o neînțelegere a portarului advers cu un coechipier și a împins mingea în plasă.

UTA U17: Blaga – Roșu, Codrea, Boit, Pele, Bulza, Bokșe, Pop, Nagy, Sarkozi, Pașcalău. Au mai jucat: Varga, Mare.

Sponsori