icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Victorie în cel de-al doilea amical!

03 iul 2021

Victorie în cel de-al doilea amical!

UTA s-a impus cu 2-1 în fața celor de la NK Aluminij în a doua partidă de verificare al stagiului de pregătire. 

Alb-roșii au beneficiat de un autogol, iar golul secund a fost marcat de Batha Idriz din lovitură liberă de la 28 de metri.

Laszlo Balint i-a folosit pe următorii:

Balauru (46 Iacob) – Vukcevic (Tomozei  65), Erico (Baravykas 65), Medjimorec (Benga 75), Shlyakov (Bustea 65) – Batha (Călin 65), Passaglia (Mihai 75) – Antal (Ubbink 65), Roger (Negoescu 65), Miculescu (Mar 75) – Hora (Mercioiu 65).

"Un meci în mare parte reușit, mă bucur că am reușit să jucăm la intensitate bună, după o săptămână plină. Am întâlnit un adversar extrem de arțăgos și pe alocuri agresiv, dar echipa a reacțiomat foarte bine. Din păcate am primit gol la prima pătrundere în careu a adversarului, la un duel la care s-a acordat foarte ușor penalty. Am controlat partida, am reușit să întoarcem rezultatul și am mai avut două trei ocazii bune de a marca. În a doua repriză am început bine, cu multe momente de presiune în jumătatea adversă. În ultimele 20 de minute am pierdut puțin din forța ofensivă, dar e firesc, am terminat jocul cu mulți juniorii și cu câteva improvizați. Un joc de pregătire reușit, se văd progresele și, foarte important, am terminat partida sănătoși", a concluzionat Laszlo Balint.

Următorul joc de verifiare va avea loc miercuri, 7 iulie, ora 12:00, împotriva maghiarilor de la Zalaegerszegi TE.

Sponsori