icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine UTA trimite patru jucători la loturile naționale

09 oct 2023

UTA trimite patru jucători la loturile naționale

Mauritania va disputa două jocuri amicale cu Madagascar și Burkina Faso, pe 14 și 17 octombrie. Aly Abeid, căpitan la ultima acțiune, a fost convocat de selecționerul Amir Abdou pentru jocurile de pregătire înaintea Cupei Africii pe Națiuni.

Cristian Mihai s-a alăturat lotului U20 a României imediat după jocul de la Ploiești împotriva Petrolului. Lotul condus de Costin Curelea va juca două partide, cu Anglia, pe 12 octombrie, pe stadionul ”Arcul de Triumf”, și pe 16 octombrie, în Norvegia.

Rareș Pop a primit convocarea din partea antrenorului Adrian Dulcea pentru lotul naționalei U19. România evoluează în preliminariile Campionatului European din 2024 pe 11 octombrie cu Finlanda, pe 14 octombrie cu San Marino și 17 octombrie cu Cehia. Din lotul tricolor mai fac parte fudașul Ionuț Anișorac, împrumutat de UTA la Chindia Târgoviște și mijlocașul Fabiano Cibi, împrumutat la Dumbărvița.

Raul Stanciu va îmbrăca tricoul selecționatei U17 care va evolua în două jocuri de verificare, cu Muntenegru. Tânărul atacant arădean a fost protagonistul victoriei obținute de UTA U17 împotriva celor de la Ripensia ieri, scor 4-2, iar în această dimineață a plecat spre stagiul de pregătire centralizat de la Budva.

Sponsori