icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine UTA și-a prezentat astăzi primele achiziții pentru sezonul 2021/2022

12 iun 2021

UTA și-a prezentat astăzi primele achiziții pentru sezonul 2021/2022

Clubul UTA a organizat astăzi o conferință de presă în care și-a prezentat primele trei achiziții. Primul jucător prezentat de Laszlo Balint și Bogdan Apostu este Adrian Mar, jucător care a promovat în această vară în Liga 1 cu CS Mioveni. Adrian Mar joacă pe postul de mijlocaș de bandă și are 18 ani.

„Am venit la Arad să îmi fac treaba cât mai bine, să îmi dau silința pe teren. UTA este o echipă mare, cu suporteri foarte frumoși și o să fac tot ce pot ca să mă impun“, au fost primele cuvinte ale tânărului mijlocaș.

Al doilea jucător prezentat a fost Idriz Batha, mijlocaș central în vârstă de 29 de ani. Jucătorul vine cu un istoric impresionant în spate, jucând în peste 30 de partide în fiecare dintre ultimele șapte sezoane, indiferent de echipa la care a evoluat. În ultimele sezoane are șase meciuri în preliminarile Champions League și opt partide jucate în Europa League. A mai jucat în trecut la Flamutari FC, FK Partizani, KS Besa Kavaje iar în acestă vară s-a despărțit de KF Tirana.

„Am venit aici în primul rând pentru familia mea și pentru o nouă provocare, deoarece este prima dată când plec să joc în străinătate. Am jucat zece ani în Albania, cred că am făcut-o foarte bine și acum îmi doresc o experiență nouă. Am vorbit cu Simo Roumpoulakou, care mi-a povestit frumos despre România și despre UTA, în special despre suporteri“, a declarat mijlocașul albanez.

Ultimul jucător prezentat în conferința de astăzi este un fundaș lateral al naționalei Lituaniei. Rolandas Baravykas are 25 ani și vine la UTA după un sezon petrecut la Kukesi în Albania. Are peste zece meciuri jucate în Europa League în ultimele sezoane, 17 meciuri la Lituania U21 și 20 meciuri la prima reprezentativă a țării sale. A fost campion al Lituaniei la Zalgiris, alături de Antal și Modestas.

„Am vorbit cu Modestas despre UTA, am aflat că este o echipă bună și un nume mare în fotbalul românesc. Nu vreau să vorbesc despre calitățiile mele, prefer să las antrenorii și pe ceilalți din staff să o facă. Este un pas înainte pentru mine, sunt conștient de ce înseamnă UTA și e o onoare pentru mine să joc aici“,  a declarat Rolandas, care poate juca atât în banda stângă, cât și în banda dreaptă a defensivei.

Sponsori