icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine UTA s-a calificat în semifinalele Ligii Elitelor U17!

21 mai 2021

UTA s-a calificat în semifinalele Ligii Elitelor U17!

UTA U19, înfrângere cu CFR Cluj

UTA U19 a pierdut confruntarea cu CFR Cluj din Liga Elitelor. Chiar dacă arădenii au deschis scorul rapid prin Mercioiu (min. 10), oaspeții au reușit egalarea cinci minute mai târziu, iar în minutul 35 au trecut în avantaj, intrându-se la cabine cu scorul de 1-2. În repriza secundă, cei de la CFR au mai înscris o dată în urma unui corner (min. 59) și au stabilit scorul final, 3-1 în favoarea lor.

Costel Bogoșel și Mihai Petcuț i-au trimis în teren pe Roșca – Cleuță, Popa, Bortiș, Puta, Dănilă, Onișor, Andrieș, Rotea, Mercioiu, Negoescu. Au mai jucat: Ronai, Maxim, Iurasciuc și Cira.

UTA U17 s-a calificat în seminfinalele Ligii Elitelor!

Elevii antrenați de Dinu Donca, Adi Ungur și Ștefan Boroș au obținut calificarea în semifinala națională a Ligii Elitelor U17. Aceștia au remizat astăzi pe teren propriu, scor 1-1, cu CFR Cluj.

Clujenii au fost cei care au deschis scorul în această confruntare încă din minutul 13. Câteva minute mai târziu, oaspeții au rămas în zece oameni și meciul avea să aibă o altă disputare. Deși au avut multe oportunități de a egala, golul a venit târziu. Abia în minutul 78, Șerengău a reușit egalarea cu un eurogol. S-a terminat 1-1, arădenii sărbătorind pe teren calificarea în semifinală.

UTA: Blaga – Sarkozi, Pele, Roșu, Codrea, Șerengău, Bulza, Popa, Nagy, Mihai, Pașcalău. Au mai jucat: Lingurar, Bokse, Varga.

”Știam că ne așteaptă un meci greu, pentru că așa au fost și ultimele etape. Fiecare putea să încurce pe fiecare, indiferent de locul din clasament. Ne doream foarte mult calificarea și pot zice că meciul mai greu s-a jucat la Timișoara, unde am reușit să câștigăm. Astfel, azi nu ne ajungea egalul și eram obligați sî câștigăm. În prima repriză am fost de nerecunoscut, dar am reușit să ne trezim la pauză. A doua repriză au apărut și ocaziile, a fost alt joc și totul s-a terminat cu bine. E un lucru bun pentru Arad, pentru UTA. De ani de zile suntem în primele patru și asta este îmbucurător, e o dovadă că la academie se muncește” a declarat Dinu Donca la finalul partidei.

În semifinale, UTA o va întâlni pe FCSB.

Sponsori