icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine “Un adevărat examen pentru noi”

29 aug 2021

“Un adevărat examen pentru noi”

Mâine, 30 august, de la ora 21:00, UTA va întâlni Gaz Metan Mediaș în deplasare, în cadrul rundei cu numărul 7. Arădenii vin după două victorii consecutive, ambele obținute pe Arena "Francisc Neuman", în vreme ce gazdele au obținut un singur punct în ultimele 5 meciuri.

"E un adevărat examen pentru noi, ținând cont că ne deplasăm la o echipă a cărei poziție din clasament nu reflectă tocmai realitatea. Spun asta pentru că exprimarea lor în teren a fost, în general, bună. Le-au pus probleme mari atât Craiovei, cât și FCSB-ului, au pierdut niște puncte importante și pe propriul teren împotriva celor de la FC Argeș la ultima fază a acelui meci”, a declarat Laszlo Balint la conferința de presă susținută vineri. 
 

„Din punctul meu de vedere, meciul ce urmează este cel mai greu de până acum. Gazul are o echipă bună, am văzut două meciuri de-ale lor. Poziția lor din clasament nu reflectă realitatea, din punctul meu de vedere, va fi ca o finală pentru noi”, a punctat Batha Idriz, integralist în primele 6 meciuri ale sezonului. 

În sezonul precedent, UTA a câștigat 2 din cele 3 meciuri directe cu adversara de mâine: 2-1, la Mediaș, și 1-0, la Arad. 

 

 

Sponsori