icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Ultimul meci al anului 2021

16 dec 2021

Ultimul meci al anului 2021

În cadrul meciului cu numărul 21 al Ligii 1, ultimul din acest an calendaristic, UTA se va deplasa la Voluntari, pe stadionul “Anghel Iordănescu”. 

La Arad, în turul campionatului, echipa lui Laszlo Balint s-a impus cu 2-0, cu goluri marcate de David Miculescu şi Roger jr.

UTA nu se va putea baza în acest meci pe Ioan Hora, eliminat în meciul cu Universitatea Craiova și pe Modestas Vorobjovas, accidentat, care nici nu a făcut deplasarea cu echipa pentru ultimele două jocuri ale anului.

Antrenorul Laszlo Balint a prefațat astfel partida: „Vom avea în față un adversar solid, foarte pragmatic și care ia foarte greu gol. Mă aștept la un meci echilibrat dar noi vom încerca să punem presiune pe careul lor deoarece ne dorim toate cele trei puncte. În tur, a fost un meci care a stat sub semnul echilibrului. Am fost eficienți și pragmatici, trebuie să facem același lucru și acum. Va trebui să jucăm cel puțin la nivelul de la Craiova, dar va fi greu pentru că la Craiova am consumat multă energie. Să menții la același nivel ridicat consumul de energie la trei zile distanță, contra unor echipe foarte bune, este foarte greu dar vom face tot ce depinde de noi să obținem toate cele trei puncte. Meciul de la Craiova ne dă speranțe și mâine vom juca având o motivație suplimentară, cea de ne face fericiți suporterii, de a-i face pe toți cei care iubesc acest club să aibă sărbători cât mai frumoase.“

Arbitrul întâlnirii va fi Ionuț Coza din Cernica. Acesta va fi ajutat la cele două tușe de Alexandru Filip din Constanța și Mihăiță Necula din București, în timp ce al patrulea oficial a fost desemnat Andrei Moroiță din Ploiești.

FC Voluntari - UTA va începe vineri, 17 decembrie, de la ora 20:30, pe stadionul "Anghel Iordănescu", din Voluntari. 

Sponsori