icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Tomas Wagner a semnat cu UTA!

11 oct 2021

Tomas Wagner a semnat cu UTA!

Atacul roș-alb e întărit, începând de astăzi, cu atacantul ceh Tomas Wagner. Născut pe 6 martie 1990, la Praga, Wagner a bifat sâmbăta trecută primele sale minute în tricoul UTA-ei, în amicalul cu Ripensia (4-2), când a contribuit la ultimul gol arădean, după ce fusese protagonist în câteva faze bune de atac.

Bornele carierei sale sunt: Pribram, Viktoria Plzen, Mlada Boleslav, Jablonec, Karvina, Fastav Zlin (Cehia) sau Nea Salamina (Cipru). A fost internațional de tineret al Cehiei.

„Un profil de jucător pe care Gyuszi Balint l-a dorit. Se antrenează de câteva zile cu UTA. Sezonul trecut a marcat 17 goluri în prima ligă din Cipru și peste 75 de goluri înscrise în Cehia, are goluri inclusiv în Champions League și Europa League”, l-a caracterizat impresarul Bogdan Apostu.

„Sunt fericit că sunt aici, totul decurge bine și cred că așa vor sta lucrurile și odată cu meciurile care urmează. Am văzut imagini cu suporterii UTA-ei aici, mi s-au părut uimitori. Echipa mi s-a părut bună, mi-am spus că îmi doresc să vin să joc la Arad”, a punctat Tomas Wagner, despre care antrenorul Laszlo Balint a afirmat: „Este un jucător de forță. Poate are nevoie de o perioadă să își recapete ritmul de joc și cu toții avem încredere că Tomas ne poate ajuta”.

Bun venit la UTA!

Sponsori