icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Stahl, Chindriș și Maxim sunt jucătorii UTA-ei!

13 iun 2022

Stahl, Chindriș și Maxim sunt jucătorii UTA-ei!

UTA și-a prezentat astăzi trei achiziții: fundașul Andrei Chindriș și mijlocașii Albert Stahl și Cristian Maxim. 

Primul prezentat a fost Andrei Chindriș. În vârstă de 23 de ani, fundașul central a ajuns la Arad și a semnat cu echipa roș-albă un contract pe o perioadă de doi ani. 

”Am avut o perioadă destul de grea pentru mine în care nu am jucat. Am ales să vin aici pentru că m-am simțit dorit și pentru că vin să joc. Sper să facem un sezon cât mai bun.”, au fost primele cuvinte ale noului nostru apărător. 

Născut pe 12 ianurie 1999, Chindriș a început fotbalul la Universitatea Cluj. A mai evoluat pentru FC Botoșani, Academica Clinceni, Știința Miroslava și Santa Clara(Portugalia). A jucat pentru toate naționalele de juniori ale României, iar în Liga 1 a strâns 85 de meciuri reușind și patru goluri. 

Următorul prezentat a fost Albert Stahl, în vârstă de 23 de ani. Produs al fotbalului arădean, Stahl a evoluat pentru UTA până în 2019 când s-a transferat la Astra Giurgiu. A urmat apoi un sezon la Rapid, iar de astăzi va îmbrăca din nou tricoul roș-alb. 

”Am crescut de mic la Arad, am aici familia, am și făcut parte din familia UTA-ei. Este un pas mare pentru un arădean să joace în tricoul UTA-ei în Liga 1. Ma întorc fericit acasă, am venit cu forțe noi, încrezător și trebuie să arăt că am venit să ajut echipa și să îndeplinim obiectivele pe care ni le-am propus anul acesta.”, a punctat Stahl, la întoarcerea la Arad. 

Cel de-al treilea jucător prezentat astăzi este Cristian Maxim. Născut la data de 26 aprilie 2003, Maxim a evoluat în sezonul precedent în Liga 1 la Gaz Metan Mediaș. unde a adunat 11 prezențe. 

”Mă bucur foarte mult că am ajuns la acest club de tradiție, am venit cu gândul la performanță și să cresc. Trebuie să fie concurență la club, chiar dacă sunt tânăr trebuie să demonstrez, nu contează vârsta”, a declarat Maxim. 

Le urăm celor trei bun venit și la cât mai multe reușite la Arad. 

Conferința de prezentare integrală poate fi urmărit în incheierea acestui articol.

 

Te-ar putea interesa și ...

Nu exista articole

Sponsori