icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Spre un nou rezultat pozitiv pe terenul campioanei CFR Cluj

01 mar. 2023

Spre un nou rezultat pozitiv pe terenul campioanei CFR Cluj

UTA va evolua mâine, de la ora 17:00, pe terenul campioanei en-titre CFR Cluj. Roș-albii sunt neînvinși în cele două vizite de după promovare pe ”Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia, 1-0, gol marcat de I. Hora, pe 22.11.2020, și 0-0 pe 08.02.2022. În primul duel dintre cele două echipe din acest sezon, pe Arena Francisc Neuman, a fost 1-1 cu autogol Kolinger și gol marcat de Nana Boateng pentru clujeni.

“O deplasare pe terenul campioanei nu poate fi decât foarte complicată, dificilă, mai ales în condițiile în care CFR-ul demonstrează o creștere evidentă de formă. Sunt implicați în această luptă pentru câștigarea unui nou campionat, iar importanța punctelor puse în joc este foarte mare și pentru gazde. Noi în situația în care suntem trebuie să ne agățăm de orice șansă în meciul acesta, indiferent cât de mică sau mare este ea, trebuie să fim conștienți că avem potențial să punem probleme.”, a precizat principalul echipei noastre, Laszlo Balint.

”Suntem în fața unei noi partide foarte complicate pentru noi, jucăm pe terenul echipei care a  dominat competiția internă. Venim după o serie de partide în care jocul nu a funcționat rău. După ultimul meci trăim o frustrare pentru că nu am reușit să adunăm puncte mai ales în situația foarte dificilă în care ne aflăm. Mergem cu încredere la Cluj și sperăm să ne întoarcem cu punct sau puncte.”, a declarat căpitanul Alexandru Benga.

Meciul din etapa a 28-a a Superligii va începe la ora 17:00. Din partea Ligii Profesioniste de Fotbal, observatorul de joc a fost desemnat Ioan Mironaș, din Piatra Neamț.  

Conferința de presă intergrală se află în finalul acestui articol.

 

Sponsori