icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine ”Să simțim din nou gustul victoriei!”

10 dec 2021

”Să simțim din nou gustul victoriei!”

Ultima reprezentație pe care UTA o oferă pe Arena Francisc Neuman în 2021 aduce în fața publicului arădean una din echipele solide ale Ligii I, FC Botoșani.

”Ne dorim foarte mult să simțim din nou gustul victoriei. Suntem cu toții motivați să bifăm, după o perioadă destul de lungă, o victorie pe care cred că o merităm. Sper să arătăm acest lucru și pe teren. băieții sunt foarte încrezători, ne-am bazat foarte mult pe lucrurile bune din ultima perioadă. Sunt convins că vom face un meci bun, că echipa se va exprima la un nivel foarte bun, iar la sfârșitul meciului ne vom bucura într-o atmosferă deosebită, unică, așa cum doar suporterii noștri știu să facă”, a punctat antrenorul Laszlo Balint.

În meciul tur dintre cele două echipe, disputat pe 6 august, FC Botoșani s-a impus cu scorul de 2-1, grație golurilor marcate de Petkovski și Ongenda, din penalty, respectiv Hora.

Partida va fi condusă la centru de Marcel Bîrsan, din București, ajutat la cele două tușe de Daniel Mitruți și Marius Badea, în vreme ce Bogdan Dumitrache va fi arbitru de rezervă.

UTA-FC Botoșani se va juca sâmbătă, ora 15:00, pe Arena Francisc Neuman, care va putea găzdui suporteri până la 50% din capacitatea totală.

 

 

 

Sponsori