icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Roger: ”Atmosfera de aici e diferită, mi-a fost dor de ea”

09 mar 2023

Roger: ”Atmosfera de aici e diferită, mi-a fost dor de ea”

Ultima etapă a sezonului regulat din Superligă aduce pentru UTA o deplasare pe stadionul ”Ion Oblemenco” din Craiova. După victoria entuziasmantă cu FCSB, 3-1 de la Arad, roș-albii vor întâlni Universitatea Craiova vineri, ora 20:30.

Jocul a prefațat la conferința de presă de antrenorul principal al echipei, Laszlo Balint, și mijlocașul brazilian Roger Junio.

”Ne deplasăm la Craiova, o echipă puternică. Încheiem această serie de meciuri extrem de dificile împotriva adversarilor care își propun în acest sezon cel puțin câștigarea campionatului. Pentru noi e important să menținem acea linie a nivelului de joc și să mergem cu aceeași încredere pe care am avut-o în ultima perioadă, chiar dacă înaintea meciului cu FCSB nu ne-au ajutat foarte mult rezultatele. Eu cred că în urma meciului cu FCSB și nivelul moralului și nivelul încrederii din interiorul vestiarului a crescut semnificativ.”, au fost cuvintele lui Laszlo Balint.  

”Un meci greu pentru noi, dar suntem pregătiți de acest meci. Mergem acolo să ne facem treaba, dar și să ne facem fanii fericiți. Sper să venim de acolo cu punct sau puncte, pentru că orice punct va conta. E diferit la Arad, atmosfera de aici e diferită, mi-a fost dor de ea. Mi-a fost dor de acel sentiment pe care îl ai când intri pe stadion și tribunele sunt pline.”, a subliniat și Roger.

Conferința integrală în finalul acestui articol.

 

Sponsori