icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Rezultatele Academiei UTA în ultima etapă din Liga Elitelor

30 apr 2022

Rezultatele Academiei UTA în ultima etapă din Liga Elitelor

Play-Out U16 / UTA - ACS Târgu Mureș 5-1 (3-0)

Astăzi s-a jucat ultima etapă din play-out-ul Ligii Elitelor U16, iar echipa antrenată de Sorin Botiș și Marius Ciubăncan a câștigat seria a 4-a a competiției. 

Aceștia s-au impus clar și în jocul de astăzi, împotriva penultimei clasate, ACS Târgu Mureș. Roș-albii au rezolvat meciul încă din prima repriză, printr-un hat-trick semnat de Curtuiuș (min. 22, 32 și 34) și la pauză s-a intrat cu 3-0. După reluarea jocului, Busu a reușit o dublă (min. 53 și 55) și scorul a devenit 5-0. În minutul 64, același Busu și-a lăsat echipa în zece după ce a fost eliminat direct în urma unui gest nesportiv. Două minute mai târziu, oaspeții au înscris golul de onoare și meciul s-a terminat 5-1 pentru UTA.

UTA: Egeto - Hara, Roșu, Roman, Grigoraș, Maghiar, Bercea, Pârvănescu, Neaga, Curtuiuș, Busu. Au mai jucat: Hudișteanu, Funkenhauzer și Mercea.

 

Play-Out U19 / UTA - LPS Banatul Timișoara 9-1 (3-0)

Juniorii din Liga Elitelor U19 au disputat și ei ultima etapă din acest sezon astăzi. Academia UTA a primit vizita celor de la Banatul Timișoara, într-o confruntare care s-a jucat la o singură poartă. Roș-albii au învins cu 9-1, după ce la pauză era 3-0. 

Golurile arădenilor au fost marcate de Mercioiu (4), Popa (2), Andreas, Bulza, Hereș.

Sandu Gaica și Adi Ungur au început partida cu următorul unsprezece: Roșca - Manoila, Bota, Iurasciuc, Sarkozi, Bulza, Roșu, Popa, Andreas, Ronai, Mercioiu. Au mai jucat: Hrincescu, Kiss.

Arădenii au terminat pe primul loc seria Vest a play-out-ului.

 

Play-Off U17 / UTA - LPS Banatul Timișoara 1-2 (1-1)

În Liga Elitelor U17, Academia UTA a terminat pe ultimul loc în seria Vest din Play-Off, după ce astăzi a pierdut cu 2-1 în fața celor de la LPS Banatul. Scorul la pauză a fost 1-1, arădenii marcând din penalty prin Mitu. A fost o partidă intensă în care antrenorul oaspeților a fost trimis în tribună încă din prima repriză. S-au acordat și două cartonașe roșii, câte unul în fiecare tabără. La UTA, Purdescu a fost cel eliminat, în minutul 81.

UTA: Malița - Petrico, Murgu, Purdescu, Ristin, Mitu, Olăroiu, Caia, Temian, Bădău, Nica.

Sponsori