icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Resco, noul partener al UTA-ei!

09 sep 2021

Resco, noul partener al UTA-ei!

Resco, unul dintre cei mai mari distribuitori din vestul ţării, s-a înfiinţat în anul 1991 şi are o activitate de peste 30 de ani. Hanc Viorel Teodor este omul de afaceri arădean care a avut ideea şi viziunea de a porni această firmă. Câţiva dintre oamenii din acea vreme mai lucrează şi acum în companie, ei fiind cei care au "scris" povestea Resco. 

Cu timpul, compania s-a privatizat şi a devenit societate pe acţiuni, ocupându-se cu comerţul en-gros de produse alimentare, ambalare produse alimentare şi activitate HoReCa, în cele 5 depozite de la vremea respectivă. 

Între timp, compania şi-a extins aria de activitate către distribuţie, arie în care are ca furnizori branduri atât naţionale, cât şi internaţionale de renume. 

După 30 de ani, Resco pune la dispoziţia clienţilor o echipă de profesionişti, formată din 162 de angajaţi, peste 6000m2 de hale de depozitare în judeţ şi resurse nelimitate de entuziasm şi profesionalism. 

O dată cu mărirea echipei de angajaţi, compania a luat decizia de a construi o a doua divizie de vânzări şi de a reorganiza rutele pentru a asigura o acoperire cât mai bună

Bun venit în familia UTA!

Sponsori