icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Remiză la prima partidă de verificare din cantonament!

29 iun 2021

Remiză la prima partidă de verificare din cantonament!

Remiză pentru UTA în prima partidă de verificare a cantonamentului din Slovenia. Alb-roșii au terminat la egalitate, 1-1, împotriva HNK Gorica, la capătul unei partide atractive. Golul utist a purtat semnătură lui Ioan Hora, care a reluat în plasa o acțiune purtată de Ubbink, Baravykas și Bustea

În prima repriză au evoluat: Iacob - Tomozei, Erico da Silva, Medjimorec, Baravykas - Passaglia, Batha - Miculescu, Ubbink, Bustea - Hora.

În actul secund au intrat pe teren: Balauru - Vukcevic, Erico (Tomozei 68'), Baravykas(Mar 68'), Shlyakov - Batha(Mihai 68’), Tudor - Antal, Roger jr., Negoescu - Hora(Mercioiu 68‘)

”Un joc de pregătire tipic aș putea spune pentru că a lipsit ritmul de joc, de ambele părți. Au fost și destule momente în care agresivitatea a fost dusă puțin peste limită, dar cred că este normal. Una peste alta, momente bune, dar și momente mai puțin bune, explicabile pentru tot ceea ce se întâmplă acum la noi, cu foarte mulți jucători care au sosit acum, în această perioadă și o a doua repriză cu cinci jucători sub vârstă. Una peste alta, până la urmă rezultatul este  unul bun, dar nu asta ne-a interesat în primul rând, ci să aplicăm ceea ce am exersat în această perioadă. Este clar că mai este mult de muncă și sperăm ca la următorul joc amical să vedem progrese pe toate momentele jocului.”, a fost reacția antrenorului Laszlo Balint, imediat după încheierea partidei. 

Următorul duel din stagiul de pregătire va avea loc sâmbătă, 3 iulie, de la ora 18:00 ora României, contra NK Aluminij, din Slovenia.

Sponsori