icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Rednic: “Mergem să câștigăm!”

14 iul 2023

Rednic: “Mergem să câștigăm!”

UTA debutează în noul sezon al Superligii în Moldova, astăzi de la ora 18:30. Runda inaugurală aduce pentru Bătrâna Doamnă un joc pe terenul nou-promovatei Oțelul Galați, fostă campionă a României în sezonul 2010/2011.

Cu un lot schimbat aproape în întregime, Mircea Rednic și staff-ul său pornesc în noua ediția de campionat cu ambiții mari. 

"E primul meci, normal că sunt multe necunoscute și de o parte și de cealaltă. Poate, ei sunt mai omogeni decât noi, dar eu cred că avem mai multă experiență ca și grup de prima ligă. Va fi un meci interesant, mergem să câștigăm. Nu vreau să mă gândesc la un egal, eu pregătesc totdeauna meciul ca să câștigăm. Suntem cam la 80% din posibilități, dar o să vedem mai bine mâine. Cu organizare și calitate putem să facem diferența“, a precizat Mircea Rednic la conferința de presă premergătoare meciului. 

Partida va fi condusă la centru de Andrei Chivulete, ajutat la cele două tușe de Sebastian Gheorghe și Mihăiță Necula, în vreme ce al patrulea oficial va fi Vlad Baban. În camera VAR vor sta Florin Andrei și Claudiu Marcu, iar observator de arbitrii va fi Iosif Olaf. Din partea Ligii Profesioniste de Fotbal, observator de joc va fi Ioan Mironaș.

Sponsori