icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Pentru copiii Aradului

19 apr 2021

Pentru copiii Aradului

Cea mai recentă acțiune civică în care a fost implicat clubul UTA s-a finalizat ieri, la Spitalul Clinic Județean, acolo unde, printr-un efort comun al autorităților, sponsorilor, organizațiilor și voluntarilor, a fost renovată și modernizată secția Pediatrie II.

”Dincolo de performanța sportivă din ultimii ani, UTA este implicată activ și în proiecte ale căror beneficiari sunt arădenii, copiii lor, viitorul acestui oraș și județ.

De data aceasta am oferit sprijinul nostru pentru că viziunea unui grup de oameni inimoși și responsabili, coordonați de energia coagulantă a celor de la “Cetatea Voluntarilor”, să devina din aceste zile o realitate: lucrările de dezvoltare, modernizare și ajungerea la standarde europene a secției clinice de Pediatrie II, din cadrul Spitalului Clinic Județean Arad au fost finalizate.

Dezvoltarea calității serviciilor medicale, condițiile deosebite create aici, vor face ca momentele foarte dificile prin care trec micuții pacienți și familiile lor atunci când sunt bolnavi și vulnerabili, să fie depășite mult  mai ușor.

Sperăm ca parteneriatul nostru constant în diferitele proiecte umanitare, civice și de dezvoltare urbana să constituie un garant de credibilitate și inspirație în continuare. Implicarea fiecăruia dintre noi este singurul mod real de a schimba cu adevărat lucrurile”, a punctat Codru Grădinariu, directorul general al UTA-ei.

 

Sponsori