icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Omagiu pentru ”Gioni” Brosovszky, la aniversarea de 77 de ani a UTA-ei

14 apr. 2022

Omagiu pentru ”Gioni” Brosovszky, la aniversarea de 77 de ani a UTA-ei

Luni, 18 aprilie 2022, se împlinesc șapte decenii și șapte ani de când Francisc Neuman a fondat UTA, echipa de legendă a Aradului. Creația baronului avea să facă numele orașului cunoscut în întreaga lume.

Din acea primăvară a lui 1945 și până azi, ”Bătrâna Doamnă” a adus și aduce bucurii imense. A știut să găsească forță interioară, așa cum a învățat de la marii ei campioni, să poată depăși orice obstacol. E moștenirea primită de la bunici și părinți, transmisă până către copiii timpului nostru. Ei, la rândul lor, vor spune cea mai frumoasă poveste a Aradului celor care vor veni.

Aniversarea de 77 de ani o dedicăm unuia dintre marii eroi ai noștri: Ladislau Brosovszky, cel mai bun marcator roș-alb din toate timpurile. ”Gioni” a stabilit un record probabil imposibil de depășit, marcând ”suta” de goluri pentru UTA pe prima scenă. Au trecut mai bine de trei decenii de când a plecat, dar tot ce i-a oferit ”Bătrânei Doamne” îl păstrează mereu în prima linie a marilor ași ai Aradului. Luni, 18 aprilie, de la ora 19:00, la salonul VIP de la Arena Francisc Neuman, are loc lansarea cărții ”Gioni Brosovszky – ultimul mare romantic”, scrisă de Radu Romanescu și Ionel Costin. Un omagiu pentru UTA și pentru marele ei campion. Vă așteptăm!

Sponsori