icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Olandezul Desley Ubbink întărește mijlocul UTA-ei

20 iun 2021

Olandezul Desley Ubbink întărește mijlocul UTA-ei

Conducerea clubului a ajuns astăzi la un acord cu mijlocașul olandez Desley Ubbink, care va îmbrăca tricoul Bătrânei Doamne.

Născut pe 15 iunie 1993, fotbalistul batav a crescut la Roosendaal și Feyenoord, apoi a făcut pasul la seniori la RKC Waalwijk. A trecut pe la FC Taraz și Sakhter Kargandy (ambele din Kazahstan), între 2017 și 2019 a jucat în Slovacia, la AS Trencin, iar ultimii doi ani i-a petrecut în Polonia, la TS Podbeskizdie Bielsko Biala.

”Un mijlocaș ofensiv, un număr 10, profilul de jucător pe care Gyuszi Balint l-a cerut cu insistență și care cred eu că i-a lipsit UTA-ei în sezonul precedent. Mă bucur că am reușit să îl aducem la UTA”, a punctat impresarul Bogdan Apostu, intermediarul transferului.

”Sunt fericit să fiu aici, la acest club istoric din România. Abia aștept să joc aici și să ofer tot ce am mai bun, cu speranța unui sezon viitor bun. Știu că UTA are o istorie bogată, și că a reușit să elimine pe Feyenoord, chiar dacă s-a întâmplat cu mult timp în urmă. Îmi doresc să ajut echipa, să lupt pentru club, să reușim să ne clasăm pe un loc cât mai bun”, sunt primele cuvinte ale lui Desley Ubbink în noua sa calitate, cea de utist.

Bun venit la UTA!

În video din deschidere, conferința de prezentare completă a lui Desley Ubbink.

Sponsori