icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Constantin Dima: "Obiectivul este playoff!"

05 oct 2021

Constantin Dima: "Obiectivul este playoff!"

Constantin Dima a devenit aseară jucătorul UTA-ei. Apărătorul român a ajuns în această dimineaţă la Arad şi va fi prezent la şedinţa de pregătire de astăzi.

"Ieri am aflat despre interesul UTA-ei pentru mine. Nu am stat foarte mult pe gânduri, mi s-a părut o idee și o echipă care mă poate dezvolta în cariera mea de jucător. În pofida ofertelor pe care le-am avut din străinătate am ales UTA, un club mare, de tradiție, cu fani extraordinari, cu un stadion absolut superb. A contat foarte mult că știu staff-ul tehnic, îl apreciez și chiar am fost foarte încântat să lucrez cu ei.

Am urmărit meciurile UTA-ei, am văzut cum s-a creat emulația în jurul echipei, cu suporterii care sunt lângă echipă și îi susțin din toate punctele de vedere, atât acasă, cât și în deplasare.

Obiectivul grupului este accederea în playoff și să construim o echipă cât mai unită.

Eu m-am antrenat cu doi preparatori, unul pe parte fizică și unul în sala de forță . Clar nu sunt la nivelul pe care mi l-aș dori, nu m-am pregătit constant cu o echipă, lucru care contează. În cel mai scurt timp, cu o pregătire bună, o să pot să joc. Voi intra în momentul în care domnul Balint consideră că sunt pregătit.", au fost primele cuvinte ale lui Dima, imediat după transferul la echipa noastră. 

 

"Când s-a ivit această oportunitate de a-l semna pe Constantin Dima, n-am ezitat pentru că este un jucător tânăr, un jucător de picior stâng, polivalent, care poate evolua atât fundaș central, fundaș stânga și chiar mijlocaș la închidere. Este un fotbalist român care cunoaște foarte bine campionatul nostru și consider că avem multe avantaje prin aducerea lui. Calitățile lui l-au recomandat pentru acest tranfer, sperăm să aducă acel plus mai ales în compartimentul defensiv. Aveam nevoie de un jucător de picior stâng care să poată evolua şi în lateral. Din toate punctele de vedere, aducerea lui Dima este un transfer reușit.", a fost caracterizarea pe care antrenorul formaţiei noastre, Laszlo Balint, i-a făcut-o noului său elev. 

 

Sponsori