icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Întâlnim un adversar imprevizibil

21 aug 2021

Întâlnim un adversar imprevizibil

Mâine de la ora 18:30, UTA va întâlni FC Voluntari în cadrul etapei cu numărul șase din cadrul Ligii 1. Arădenii pornesc de pe locul 6, cu 8 puncte, în vreme ce ilfovenii sunt pe 12, cu 6 puncte. În sezonul precedent, în trei partide, arădenii au obținut cinci puncte, fără să încaseze gol. 

“Este foarte important cum vom gestiona mental pregătirea acestui joc. Dorim să ne ținem nivelul de atitudine, nivelul de concentrare, nivelul de motivație, în așa fel încât să reușim să practicăm un joc care să ne permită să sperăm la cele trei puncte. Indiferent de calculele hârtiei, întâlnim un adversar imprevizibil, un adversar care are aproape în fiecare compartiment jucători cu experiență. 
Tipologia meciului va fi diferită. E adevărat, până acum am întâlnit acasă echipe cu pretenții de play-off, echipe puternice, echipe care au venit să câștige punctele puse în joc. Dar, și noi am demonstrat că am jucat fotbal și nu am stat să așteptăm jocul adversarului, nu am stat să ciupim ceva pe contraatac. Îmi doresc foarte mult să fim mult mai atenți pe toate momentele jocului.
S-a demonstrat și la ultima etapă, avem un lot echilibrat atât numeric, cât și valoric, avem soluții și mă bucur foarte mult. Toată lumea din vestiarul echipei noastre este conectată la ce ne propunem să facem.”, a declarat Laszlo Balint în cadrul conferinței de presă organizată vineri la Arena ”Francisc Neuman”  

”În această săptămână ne-am pregătit foarte bine și toată lumea se simte mult mai încrezătoare în forțele proprii și sper ca meciul acesta să fie unul frumos. Trebuie să lupt pentru echipa mea, trebuie întotdeauna să dau ce e mai bun din mine, asta e atitudinea mea. Trebuie să ne demonstrăm nivelul. Am evoluat bine de la meci la meci, va fi o partidă extrem de grea cu FC Voluntari, iar noi trebuie să jucăm și să ne arătăm calitățile. Orice jucător de pe teren vrea să dea gol sau să paseze decisiv, eu sper ca la acest meci să reușesc și eu să fac acest lucru.  Competiția între jucători este foarte bună, ne ajută să ne dezvoltăm. Am jucat în Brazilia în fața a 35.000 de spectatori, dar atmosfera de la meciurile UTA-ei este extraordinară, suporterii ne ajută să depășim momentele grele.”, a prefațat Roger duelul de duminică.

Sponsori