icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Motivația trebuie să rămână la fel

05 aug 2021

Motivația trebuie să rămână la fel

În cadrul etapei cu numărul patru a Ligii 1, UTA va întâlni în deplasare FC Botoșani. Ambele formații sunt neînvinse în acest început de campionat, cu 5 puncte în dreptul oaspeților și 7 în dreptul formației lui Marius Croitoru. 

“Motivația trebuie să rămână la fel, căci ne dorim mult să câștigăm meciul și să rămânem acolo în zona play-offului măcar. Sau, să zicem, prima parte a clasamentului și pentru asta e clar că avem nevoie de o victorie, nu ne ajută nici măcar un egal. Până la urmă, trebuie să fim conștienți de dificultatea meciului, căci Botoșaniul e o echipă puternică și a demonstrat-o în acest debut de sezon. Trebuie să fim foarte inteligenți în abordarea meciului și modul în care vom gestiona fiecare situație a jocului și mai ales momentele psihologice ale disputei. Pe acestea din urmă trebuie să avem abilitatea de a le îndrepta în favoarea noastră“, a declarat antenorul formației noastre, Laszlo Balint, în cadrul conferinței de presă organizată miercuri la Arena “Francisc Neuman”.

În ediția precedentă de campionat, alb-roșii au obținut 4 puncte din duelurile cu FC Botoșani, după o victorie 3-2 în Moldova și un 0-0 la Arad. 

Partida de mâine va fi condusă la centru de Marian Barbu, ajutat la cele două tușe de Mircea Orbuleț și Laszlo Bucsi, în vreme ce al 4-lea oficial a fost numit Mihai Amorăriței. Observator de arbitrii pentru această partidă va fi Sorin Boca, în vreme ce observatorul de joc a fost desemnat Ion Ion. 

FC Botoșani-UTA se va juca pe Stadionul
Municipal din Botoșani, vineri, 6 august, de la ora 18:30.

Sponsori