icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Mircea Rednic: ”Neapărat victorie!”

02 mai 2023

Mircea Rednic: ”Neapărat victorie!”

Echipa noastră este în această seară din nou pe Arena Francisc Neuman, de această dată pentru un meci în cazul căruia caracterizarea ”de maximă importanță” este minoră. Doar la victorie are voie să se gândească întreaga tabără roș-albă, conștientă că e obligată să dea absolut tot ce are mai bun.

”Întâlnim o echipă disciplinată, care se apară foarte bine și e periculoasă pe contraatac. Hermannstadt e cea mai bună echipă din play-out, după părerea mea. Îl cunoscu bine pe antrenorul Măldărășanu, e foarte serios, îl are și pe Rada în spate, trebuie să îi punem sub presiune, să jucăm repede, inteligent, și să nu lăsăm spații. Individual, avem jucători care pot să facă diferența, va trebui să avem calitate și să înscriem”, anticipează Mircea Rednic. ”Avem speranțe că putem să ne realizăm obiectivul. Vom avea suportul publicului, cred că vom reuși să câștigăm împreună. Ne propunem să ne salvăm direct, vrem să câștigăm neapărat, să mergem la FC Argeș cu un punct peste ei”, completează antrenorul principal al UTA-ei.

Partida va fi arbitrată la centru de Viorel Flueran, ajutat la cele două tușe de Valentin Avram și Ciprian Danșa, în vreme ce arbitru de rezervă va fi Robert Avram. În camera VAR vor sta Iulian Dima și Marius Badea, observator de arbitrii din partea FRF a fost desemnat Zoltan Szekely, iar din partea LPF, observator de joc va fi Ioan Bogdan. 

Sponsori