icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Mircea Rednic: "Mi-am dorit să jucăm returul acasă"

22 mai 2023

Mircea Rednic: "Mi-am dorit să jucăm returul acasă"

UTA şi-a aflat astăzi ordinea de desfăşurare a celor două manşe din cadrului barajului de menţinere în Superligă. La Casa Fotbalului, în urma extragerii la sorţi, roş-albii vor evolua mai întâi în deplasare, la Buzău, iar o săptămână mai târziu în faţa propriilor fani, pe Arena Francisc Neuman. Datele şi orele de desfăşurare vor fi anunţate ulterior. 

"Eu nu vorbesc de avantaje, dar mi-am dorit să jucăm returul acasă în faţa suporterilor noştri. Asta nu înseamnă că nu ne dorim să obţinem menţinerea încă din prima manşă. Am mare încredere, probleme de lot nu am avut şi nu avem, am aproape tot lotul la dispoziţie. Pe Benga nu ne vom baza în meciul de la Buzău, dar sperăm să fie apt pentru retur, nu e atât de gravă accidentarea pe cum ne lăsase prima impresie. Au mai fost jucători cu uşoare crampe din cauza efortului dar sunt ok, de mâine vor face toţi antrenament. Mai mult ca sigur vom avea parte de încă un joc tribunele pline la retur, aici e o plăcere să joci, îmi vine să mă reapuc de fotbal.", a fost prima reacţie a antrenorului principal Mircea Rednic. 

În eventualitatea unui succes în dubla din meciurile de baraj, UTA va începe al patrulea an pe prima scenă a fotbalului românesc. 

Sponsori