icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Mâine, UTA – Viitorul Constanța: ”Să ținem punctele la Arad!”

14 apr 2021

Mâine, UTA – Viitorul Constanța: ”Să ținem punctele la Arad!”

UTA începe faza decisivă a sezonului 2020-2021 din Liga I în compania Viitorului Constanța. Tot împotriva team-ului condus de Gheorghe Hagi a început și campionatul, cele două întâlniri din sezonul regulat s-au încheiat la egalitate.

”Vrem să reușim o evoluție bună și să ținem cele trei puncte la Arad. Știm că ne așteaptă o întâlnire dificilă - chiar dacă Viitorul a pierdut cu Gaz Metan, a avut o evoluție bună, cu multe ocazii și posesie covârșitoare, cel puțin în repriza a doua. Cred că este una din cele mai bune echipe din acest play-out. Dar și noi suntem conștienți de potențialul nostru”, a punctat antrenorul utist Laszlo Balint.

”Ne așteaptă un play-out dificil, cu echipe bune de Liga I. Trebuie să avem același parcurs ca și în sezonul regulat, când am făcut 37 de puncte importante pentru o echipă nou-promovată. Viitorul e o echipă de posesie, care joacă și are calități individuale bune. Noi ne dorim să punem în practică ce facem în antrenament. Avem o echipă bună, experimentată, grupul e unit și a demonstrat că este așa”, a completat goalkeeperul Florin Iacob.

UTA – Viitorul se joacă mâine, 16 aprilie, de la 17:30, și se vede în direct pe Look, Digi și Telekom Sport.

Arbitri: Iulian Călin (Ștefănești) – Daniel Mitruți, Adrian Popescu (ambii Craiova). Rezervă: Rareș Vidican (Satu Mare). Observator arbitri: Laszlo Sajtos (Sibiu).

Sponsori