icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Mâine, UTA – Viitorul Constanța: ”Așteptăm meciul cu mare încredere!”

13 ian 2021

Mâine, UTA – Viitorul Constanța: ”Așteptăm meciul cu mare încredere!”

Ritmul sezonului 2020-2021 al Ligii I e rapid, deja mâine UTA revine pe Arena Francisc Neuman pentru primul meci oficial din 2021, în compania Viitorului Constanța. În tur, rezultatul a fost egal, 1-1, cu gol arădean semnat de Vali Buhăcianu.

”Un meci important, dificil, împotriva unei echipe cu pretenții clare pentru play-off. Viitorul are prima șansă și nu doar pe hârtie, ci datorită omogenității și a faptului că, deși nu au încheiat sezonul de toamnă tocmai fericit, au o victorie importantă în acea restanță jucată acum câteva zile. E clar că vor veni aici cu obiectivul de a câștiga cele trei puncte. O echipă de posesie, cu calitate foarte bună în compartimentul ofensiv”, apreciază Laszlo Balint. ”Dar cred că și noi dispunem de argumente suficiente pentru a încerca să facem un joc bun și consistent. Îmi doresc foarte mult să creștem, să ne recăpătăm spiritul, să revăd acel licăr de pasiune în ochii jucătoilor. Semnele sunt bune. De când ne-am reunit, am avut o perioadă eficientă, am revăzut acea încredere în propriile forțe, motivație, spirit, mă bucur mult că și jucătorii noi au înțeles foarte bine ce îmi doresc și la ce echipă au sosit”, adaugă antrenorul principal al roș-albilor.

”Ne așteaptă o partidă foarte grea, Viitorul e o echipă puternică a campionatului, chiar dacă și ei, exceptând restanța cu Hermannstadt, au suferit în ultimele partide. Noi am analizat ce nu a fost bun în tur, dar și ce a mers bine. Ne-am pregătit foarte bine în această mini-pauză de campionat și așteptăm cu mare încredere meciul de vineri”, transmite și apărătorul Alexandru Benga.

UTA – Viitorul se joacă mâine, 15 ianuarie 2021, de la ora 17:00, și se vede pe Look, Telekom și Digi Sport.

Arbitri: Lucian Rusandu (Sf. Gheorghe) – Bucsi Imre (Sf. Gheorghe), Stelian Slabu (Brașov). Rezevă: Viorel Flueran (Craiova). Observator: Zoltan Szekely (Baia Mare).

ÎN VIDEO - Conferința integrală susținută de Laszlo Balint și Alexandru Benga

Sponsori