icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Mâine, UTA – Universitatea Craiova. ”Disciplină, echilibru, încredere”

12 dec. 2020

Mâine, UTA – Universitatea Craiova. ”Disciplină, echilibru, încredere”

Echipa noastră se întoarce pe Arena Francisc Neuman după mai bine de o lună. Mâine seară, UTA e față în față cu Universitatea Craiova, ocupanta poziției secunde din clasamentul Ligii I.

”Suntem din nou în fața unui meci în care întâlnim o pretendentă la câștigarea campionatului, o echipă extrem de puternică. Suntem într-o situație puțin delicată prin prisma indisponibilităților cu care ne confruntăm, dar asta nu știrbește cu nimic din încrederea pe care o avem în potențialul nostru. Încercăm să bifăm a doua victorie pe teren propriu în Liga I, chiar dacă suntem conștienți de dificultatea meciului și de faptul că adverarii noștri vin setați să câștige cele trei puncte. Ne motivează și mai mult acest lucru. Încercăm și noi să fim foarte disciplinați, am lucrat toată săptămâna la aspectul disciplinei. Vrem să fim echilibrați și să credem în noi. I-am simțit pe băieți motivați și abordăm cu încredere meciul”, anticipează antrenorul principal Laszlo Balint.

”Ne aflăm în fața unui meci foarte important, contra unei echipe care anul trecut s-a bătut la câștigarea titlului până în ultima etapă. Craiova are jucători de calitate, cu convocări la națională. Vom face tot ce ține de noi să păstrăm toate cele trei puncte la Arad. Vrem să intrăm hotărâți, să ne iasă jocul și să ștergem insuccesul de la București din ultima etapă”, transmite atacantul utist Ciprian Rus.

UTA – Universitatea Craiova se joacă mâine, 14 decembrie, de la ora 19:00 și se vede în direct pe Look, Telekom și Digi Sport.  

Arbitri: Marius Avram – Mircea Orbuleț (ambii București), Marius Badea (Rm. Vâlcea). Rezervă: Florin Marcu (Oradea). Observator: Florin Hîncu (Brașov).

Sponsori