icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Mâine, UTA – Poli Iași / ”Victoria care ne poate aduce liniștea”

07 mai 2021

Mâine, UTA – Poli Iași / ”Victoria care ne poate aduce liniștea”

Penultima reprezentație stagională a UTA-ei la Arad aduce în fața băieților lui Laszlo Balint echipa din Iași pentru un meci cu miză mare pentru ambele părți.

”Poli Iași va veni să-și vândă foarte scump pielea, nu mai are nimic de pierdut. Îmi doresc foarte mult să avem același nivel de atitudine ca în ultima etapă, să avem un joc mai consistent pe momentul de atac pozițional, să ne păstrăm organizarea. Cei de la Iași știu să joace fotbal, să preseze, indiferent cine stă în fața lor. Obiectivul este clar, câștigarea celor trei puncte care ne pot asigura liniște pentru ultimele două meciuri și vom face tot posibilul pentru victorie”, a subliniat antrenorul principal utist.

”Trebuie să tratăm meciul la fel ca și pe cel cu Astra. Iașiul e o echipă care pasează foarte mult, e în zona periculoasă. Mai are o șansă, așa că vine să dea totul. Sperăm să câștigăm, e un meci important pentru noi, care ne poate aduce liniște”, a transmis Erico Da Silva, eroul Bătrânei Doamne de runda trecută, omul care a adus victoria la Giurgiu.

UTA – Poli Iași se dispută mâine, 9 mai 2021, de la ora 14:00, și se vede în direct pe Look, Digi și Telekom Sport.

Arbitri: Marcel Bârsan (București) – Octavian Șovre (Satu Mare), Marius Marchidanu (Brăila). Rezervă: Rareș Vidican (Satu Mare). Observator arbitri: Marian Salomir (Cluj Napoca).

Sponsori