icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Mâine, UTA începe aventura din Cupa României. ”O competiție foarte importantă pentru noi”

28 nov 2020

Mâine, UTA începe aventura din Cupa României. ”O competiție foarte importantă pentru noi”

Csikszereda Miercurea Ciuc e prima bornă dintr-un drum de Cupa României pe care UTA și-l dorește cât mai frumos. Roș-albii sunt mâine pe terenul ciucanilor cu o singură dorință – calificarea în optimi.

”Intrăm într-o competiție care pentru mine a fost tot timpul importantă. Plecăm ca și favoriți, dar lucrurile nu stau chiar așa, Cupa României e numită metaforic și competiția surprizelor, echipele de eșalon inferior se mobilizează foarte bine în astfel de meciuri, își doresc parcursuri cât mai lungi, să ajungă cât mai sus. Pentru mine e foarte important modul în care ne vom prezenta ca și atitudine, ca și abordare. O subliniez, pentru mine, pentru echipă, Cupa României este o competiție foarte importantă”, a punctat antrenorul Laszlo Balint.

”Am văzut că au o echipă bine organizată, agresivă, cu fotbaliști buni, sunt neînvinși de câteva meciuri. Dacă nu luăm întâlnirea în serios, putem avea probleme. Eu am în cap să mergem acolo să facem o figură frumoasă, sper că și băieții gândesc la fel”, a completat apărătorul Erico Da Silva.

Csikszereda Miercurea Ciuc – UTA se dispută mâine, 30 noiembrie, de la ora 14:00 și se vede în direct pe Look, Telekom și Digi Sport.

Arbitri: Andrei Chivulete – Andrei Constantinescu (ambii București), Adrian Vornicu (Iași). Rezervă: Dan Dreve (Cluj Napoca). Observatori: Silviu Crângașu (Ploiești), Vlad Călușer (Voiniceni - Mureș).

Sponsori