icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Mâine, UTA – Hermannstadt: ”Tratăm fiecare meci ca pe o finală”

21 apr 2021

Mâine, UTA – Hermannstadt: ”Tratăm fiecare meci ca pe o finală”

Cu două victorii din tot atâtea meciuri jucate în play-out, UTA se simte încrezătoare înaintea meciului cu FC Hermannstadt, pe care antrenorul Laszlo Balint anunță că îl tratează cu seriozitate maximă.

”Suntem în fața unui meci care, la prima vedere, dacă ne uităm în clasament, pare dezechilibrat. Dar sunt convins că nu este așa. Adversarul vine foarte motivat să se agațe de această șansă, care poate fi printre ultimele pentru a menține contactul cu plutonul. O echipă robustă, solidă, cu un joc bazat în destul de multe momente pe duel fizic, noi va trebui să știm să contracarăm acest lucru și să nu ne angajăm într-un astfel de joc de uzură, să evităm fazele fixe, pentru că au jucători cu gabarit, periculoși la cornere sau lovituri libere. Sper să creștem și în partea de presiune prin atac pozițional, dar, înainte de toate, sper să ajungem la un tonus fizic bun. Efortul de la Dinamo a fost considerabil. Dar sarcina noastră e să găsim soluții pentru primul unsprezece și pentru cei care vor intra pe parcurs astfel încât să ne maximizăm șansele de a câștiga punctele puse în joc”, a punctat ”principalul” roș-albilor.

”Sperăm să luăm din nou 3 puncte și să fim sus în clasament, cum suntem și acum. Dacă punem în practică ce facem la antrenament, nu vom avea probleme cu nicio echipă. Tratăm fiecare meci ca pe o finală”, a completat David Miculescu, eroul UTA-ei în meciul de la Dinamo.

UTA – Hermannstadt se dispută mâine, 23 aprilie 2021, de la 17:30, și se vede în direct pe Look, Digi și Telekom Sport.

Arbitri: Marian Barbu (Făgăraș) – Vladimir Urzică (Piatra Neamț), Tunyogi Ferencz (Zalău). Rezervă: Viorel Flueran (Craiova). Observator arbitri: Nicolae Grigorescu (Timișoara).  

Sponsori