icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Mâine, UTA – Hermannstadt. ”Să legăm victoriile!”

05 feb 2021

Mâine, UTA – Hermannstadt. ”Să legăm victoriile!”

A treia deplasare din 2021 a însemnat și a treia victorie pentru UTA. După 1-0 în prelungiri la Voluntari și 2-1 tot în timpul suplimentar atât de dramatic de la Iași, roș-albii au fost categorici pe terenul revelației Academica Clinceni. Moralul vestiarului e mult ridicat și datorită victoriei de joi, dar încrederea vine mai ales în urma prestației convingătoare, astfel că arădenii așteaptă prima victorie acasă din retur.

”E al șaptelea meci de campionat în 22 de zile, un ritm infernal, pe care, din păcate dar cumva firesc, începem și noi să-l resimțim. Adversarul e aflat în mare căutare de puncte, dar e un adversar solid, care și-a schimbat recent antrenorul, și vine cu obiectivul declarat de a obține puncte la Arad. Important este cum vom fi noi, venim după un meci bun și un rezultat pe măsură, avem moral și încredere, sperăm ca într-un final să reușim să legăm două victorii și să ne consolidăm locul în prima jumătate”, a punctat antrenorul Laszlo Balint.

”Ne așteaptă un meci foarte greu, Hermannstadt e o echipă solidă. Cred că va fi un meci de luptă, dar noi am demonstrat că știm să suferim și sperăm să învingem și noi la Arad”, a transmis puștiul Denis Rusu.

În video-ul din deschidere puteți urmări conferința completă susținută astăzi de Balint și Rusu. 

UTA – Hermannstadt se dispută duminică, 7 februarie 2021, de la 13:30, și se vede în direct pe Look, Digi și Telekom Sport.

Arbitri: Istvan Kovacs (Carei) – Vasile Marinescu (București), Ovidiu Artene (Vaslui). Rezervă: Florin Marcu (Oradea). Observator arbitri: Eduard Dumitrescu (Pitești).

Sponsori