icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Mâine, UTA - FCSB / ”Foame de fotbal, de rezultat, de performanță!”

11 mar 2021

Mâine, UTA - FCSB / ”Foame de fotbal, de rezultat, de performanță!”

Penultima întâlnire din returul sezonului regulat al Ligii I aduce FCSB pe Arena Francisc Neuman. Învinși la limită runda trecută de CFR Cluj, roș-albii își doresc să transforme în atuuri momentele bune reușite în fața campioanei și să obțină așteptata victorie,

”FCSB e o echipă care se bate an de an pentru trofee în România. În acest sezon are șanse mari pentru obținerea titlului de campioană. Au avut un parcurs foarte bun, au în componență jucători cu calitate, dar nu cred că spun noutăți. Rămân la convingerea că e foarte important ceea ce vom reuși noi. avem încă regretul că, deși am avut momente în care etalat un fotbal destul de bun în ultima etapă, nu am reușit să scoatem un rezultat pozitiv. Dar vreau să cred că vom transforma acest sentiment de după ultimul meci în energie pozitivă, în foame de fotbal, de rezultat, de performanță. Nu este deloc ușor, dar ne dorim să progresăm, să arătăm bine și să obținem un rezultat bun”, a spus antrenorul principal Laszlo Balint.

”Avem în față un adversar competitiv, clasat mai bine decât noi, dar nu are importanță. Un gol în plus pentru noi ar însemna trei puncte. Chiar dacă nu am câștigat prea multe puncte pe teren propriu, vom lupta pentru victorie, nu există altă țintă pentru noi sâmbătă seara”, a completat mijlocașul Modestas Vorobjovas.

Conferința de presă susținută de cei doi înaintea meciului - în video din deschidere. 

UTA - FCSB se joacă mâine, 13 martie 2021, de la ora 20:00, și se vede în direct pe Look, Digi și Telekom Sport. 

Arbitri: Horațiu Feșnic - Alexandru Cerei (ambii Cluj Napoca), Mihai Marica (Bistrița Năsăud). Rezervă: Szabolcs Kovacs (Carei). Observator arbitri: Ioan Onicaș (Zalău). 

Sponsori