icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Maine, UTA-FCSB!

31 iul 2021

Maine, UTA-FCSB!

Mâine de la ora 22:00, UTA va întâlni la Arad, FCSB, în cadrul etapei cu numărul trei a Ligii 1. Arădenii vin după două rezultate pozitive, 0-0 în runda inaugurală cu Farul Constanța, și 1-0 cu FC Arges, în deplasare. 

"Suntem în fața unui meci important pentru noi pentru că jucăm împotriva unei candidate certe la câștigarea campionatului. Aș vrea să spun în primul rând că nu trebuie să ne lăsăm păcăliți de ceea ce am văzut ca exprimare în meciul pe care cei de la FCSB l-au jucat în Armenia împotriva celor de la Sahktar. 

Rămâne să ne raportăm la ceea ce am văzut în campionat din punct de vedere al exprimării celor de la FCSB pentru că atât în prima etapă, cât și în etapa din weekendul trecut, au avut consistență în joc. Au în componență jucători cu o calitate individuală mult peste media Ligii 1 și atunci trebuie să fim foarte concentrați pe toate aceste aspecte. Bineînțeles să încercăm să ne ridicăm nivelul pentru că suntem obligați să ne ridicăm nivelul dacă vrem să obținem un rezultat bun.", a declarat Laszlo Balint, antrenorul echipei noastre, la conferința de presă premergătoare partidei de duminică. 

Pentru partida de duminică, din lot vor lipsi Tudor Călin și Damian Isac din motive medicale. în lot va reveni golgheterul UTA-ei din stagiunea precedentă, Ioan Hora, cel care a trecut peste problemele medicale. 

 

Sponsori