icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Mâine, UTA – Dinamo. ”Încredere!”

29 ian 2021

Mâine, UTA – Dinamo. ”Încredere!”

Formidabilă din punct de vedere afectiv, victoria reușită de UTA la Iași runda trecută a ridicat moralul roș-albilor. Pe arena Francisc Neuman descinde mâine seară Dinamo București, pentru o întâlnire așteptată de arădeni.

”Suntem din nou pe propriul stadion, în fața unei echipe importante din fotbalul românesc, Dinamo, care chiar dacă traversează o perioadă nu foarte fericită, cu frământări în interiorul clubului, cât și din punct de vedere sportiv. Rezultatele, pe undeva normal, nu sunt tocmai convingătoare, dar Dinamo rămâne Dinamo. Dacă analizăm, valoarea jucătorilor care compun în acest moment lotul lui Dinamo este una foarte bună, peste nivelul ligii 1. În majoritatea compartimentelor au jucători cu experiență, capabili să gestioneze momentele grele, atât în vestiar cât mai ales în timpul jocurilor. Dar eu prefer să rămân concentrat pe echipa mea, deși trebuie să ținem cont de particularitățile adversarului, să știm să practicăm un joc eficient și să le blocăm jucătorii importanți și jocul de posesie. Cred că și noi am arătat în ultimele câteva meciuri că suntem preocupați să ne îmbunătățim jocul, să căpătăm consistență, să arătăm din ce în ce mai bine și, bineînțeles, suntem preocupați să câștigăm puncte”, a spus antrenorul Laszlo Balint.

”Nu este un meci ușor, dar avem un moral bun și încrederea că vom lua cele trei puncte”, a punctat și David Miculescu. Conferința completă a celor doi poate fi urmărită în video-ul din deschidere.

UTA – Dinamo se joacă mâine, 31 ianuarie 2021, de la 20:45, și se vede în direct pe Look, Digi și Telekom Sport.

Arbitri: Cătălin Popa – George Neacșu, Romică Bîrdeș (toți Argeș). Rezervă: Florin Andrei (Târgu Mureș). Observator de arbitri: Nicolae Grigorescu (Timișoara).

Sponsori