icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Mâine, Sepsi – UTA: ”Să fim bărbați și să reacționăm!”

15 dec 2020

Mâine, Sepsi – UTA: ”Să fim bărbați și să reacționăm!”

Ritmul sfârșitului de tur e accelerat, la mai puțin de 48 de ore după ultimul fluier al meciului cu Craiova, UTA s-a deplasat către Brașov, acolo unde petrece noaptea de dinaintea întâlnirii de la Sfântu Gheorghe.

”Mergem la o echipă care la sfârșitul sezonului regular eu spun că va fi în play-off. O echipă puternică, echilibrată, cu jucători experimentați, care iată că au un parcurs foarte bun în ultima perioadă, chiar dacă au început sezonul un pic mai rău. Au demonstrat că au forță, ne așteaptă un meci extrem de dificil. Încercăm să ne scuturăm de starea de spirit care inerent apare după două înfrângeri consecutive, fie și în fața unor pretendente la câștigarea campionatului. Timpul e scurt, deplasarea e lungă, dar nu ne plângem. Mergem să fim bărbați, aștept să reacționăm și să facem un joc bun. Dacă dăm o replică bună, sunt convins că ne întoarcem și cu un rezultat pe măsură”, punctează antrenorul principal Laszlo Balint.

”Ne așteaptă un meci greu, pe care trebuie să-l câștigăm pentru a rămâne în prima parte a clasamentului. O echipă bună, agresivă, dar suntem pregătiți să facem un joc bun și să luăm toate cele trei puncte”, completează atacantul Vali Buhăcianu. 

Sepsi OSK Sfântul Gheorghe – UTA se dispută mâine, 17 decembrie 2020, de la 17:30 și se vede în direct pe Look, Telekom și Digi Sport.

Arbitri: Horia Mladinovici (București) – Daniel Mitruți (Craiova), Alexandru Vodă (Alba Iulia). Rezervă: Vlad Baban (Iași). Observator: Augustus Constantin (Râmnicu Vâlcea).

(În fereastra VIDEO vedeți conferința completă susținută astăzi de Laszlo Balint și Vali Buhăcianu)

Sponsori