icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Mâine, Gaz Metan Mediaș – UTA: ”Un singur gând, să obținem toate punctele”

25 feb 2021

Mâine, Gaz Metan Mediaș – UTA: ”Un singur gând, să obținem toate punctele”

Liga I a ajuns la etapa cu numărul XXV, care o regăsește pe UTA în fieful celor de la Gaz Metan Mediaș. Neînvinsă în deplasare în 2021, trupa roș-albă abordează cu încredere confruntarea de mâine.

”Un meci dificil, care probabil va sta sub semnul echilibrului pentru că valoric, și clasamentul spune acest lucru, suntem două echipe echilibrate. Importanța punctelor puse în joc este foarte mare, atât pentru noi cât și pentru cei de la Mediaș victoria ar însemna o desprindere aducătoare de liniște. Chiar dacă ne confruntăm cu probleme de loc, plecăm cu singur gând – să obținem toate punctele puse în joc. Suntem conștienți că jucăm împotriva unui echipe cu jucători valoroși în componență, cu siguranță va face tot ce ține de ea ca să câștige toate punctele puse în joc”, a punctat antrenorul principal Laszlo Balint.

”Ne așteaptă o partidă dificilă, împotriva unui adversar bun al campionatului, cu jucători de valoare. Suntem încrezători, ne-am antrenat foarte bine în această săptămână, mergem la Mediaș încrezători să recuperăm punctele pierdute în turul campionatului”, a transmis apărătorul Florin Ilie.

Înregistrarea completă a conferinței de presă susținute de cei doi o puteți urmări în video-ul din deschiderea articolului.  

Gaz Metan Mediaș – UTA se joacă mâine, 27 februarie 2021, de la 12:30 și se vede în direct pe Look, Digi și Telekom Sport.

Arbitri: Horia Mladinovici – Mircea Grigoriu, Cosmin Vatamanu (toți București). Rezervă: Florin Marcu (Oradea). Observator arbitri: Zoltan Szekely (Baia Mare).

Sponsori