icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Mâine, FCSB – UTA: ”Încrezători, motivați și determinați sută la sută”

03 dec 2020

Mâine, FCSB – UTA: ”Încrezători, motivați și determinați sută la sută”

Băieții noștri sunt în fața unei noi mari provocări pe prima scenă, mâine seară sunt pe Arena Națională față în față cu FCSB, liderul campionatului după unsprezece etape.

”Ne deplasăm la cea mai în formă echipă, echipa momentului, dacă se poate spune așa, pentru că e o expresie des uzitată și la modă. FCSB are cel mai bun atac din prima ligă, vine după o succesiune de victorii, dar asta nu ne sperie sub nicio formă. Și noi cred că suntem într-un moment destul de bun. Venim, cel puțin în campionat, după o victorie nescontată de mai nimeni, dar în care noi am crezut de la bun început, mă refer la cea de la Cluj, după care am reușit să ne calificăm fără gol primit și în Cupă, pe un teren deloc ușor. Este evident că abordăm cu încredere această deplasare, încercăm să scoatem maxim din acest joc. Mă bucur că suntem apți, încrezători, motivați și determinați sută la sută vom fi. Încercăm să scoatem un rezultat bun, dar suntem conștienți că pentru acest lucru trebuie să facem și un joc solid, consistent, iar cel puțin din punct de vedere al disciplinei tactice trebuie să fim foarte buni”, anticipează antrenorul Laszlo Balint.

”Un meci pe care trebuie să îl tratăm ca și pe celelalte, adică foarte serios. FCSB are un lot foarte bun, se bate tot timpul pentru campionat, dar noi vrem să fim cât de concentrați și încrezători putem fi astfel încât să scoatem un rezultat bun. Ei sunt în formă bună, marchează mult, dar dacă ne păstrăm calmul și suntem conectați, vom obține punct sau puncte. Ne dorim să rămânem în primele șase echipe”, anunță atacantul Ioan Hora.

FCSB – UTA se dispută mâine, 5 decembrie, de la 21:30 și se vede în direct pe Look, Telekom și Digi Sport.

Arbitri: Cătălin Popa (Pitești) – Daniel Mitruți (Craiova), Vlad Bârleanu (București). Rezervă: Bogdan Dumitrache (București). Observator: Irina Mîrț (Craiova).

 

Sponsori