icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Mâine, FC Voluntari – UTA: ”Puncte foarte importante”

17 ian 2021

Mâine, FC Voluntari – UTA: ”Puncte foarte importante”

Runda a doua din returul sezonului regulat al Ligii I regăsește UTA pe arena ce poartă numele lui Anghel Iordănescu. FC Voluntari, gazdele meciului de mâine, abordează anul 2021 cu un nou antrenor, Bogdan Andone.

”Punctele sunt foarte importante, atât pentru noi cât și pentru cei de la Voluntari. Întâlnim o echipă care, după un început bun de sezon, a cunoscut o perioadă în care nu a fost la cel mai bun nivel în ceea ce privește rezultatele și a alunecat către zona retrogradării. Clasamentul este extrem de strâns și, din acest punct de vedere, o victorie ar reprezenta o adevărată gură de aer pentru noi. Dar nu mă refer doar la puncte, cât pentru moralul nostru. Avem mare nevoie de victorie și o să facem tot ce ține de noi ca să ne-o asigurăm. Avem speranțe că deținem argumente în acest sens, mai ales în urma meciului cu destule momente bune pe care l-am reușit etapa trecută în compania celor de la Viitorul”, e avancronica lui Laszlo Balint.

FC Voluntari – UTA se joacă mâine, 19 ianuarie, de la ora 17:00, și se vede în direct pe Look, Telekom și Digi Sport.

Arbitri: Ionuț Coza (Cernica / Ilfov) – Daniel Mitruți (Craiova), Bogdan Gheorghe (București). Rezervă: Adrian Cojocaru (Galați). Observator: Vasile Bratu (Slobozia).

Sponsori