icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Mâine, Dinamo – UTA. ”Meci încrâncenat, dar băieții sunt pregătiți”

18 apr 2021

Mâine, Dinamo – UTA. ”Meci încrâncenat, dar băieții sunt pregătiți”

Ritmul ultra-rapid al play-out-ul Ligii I poartă echipa noastră pe terenul celor de la Dinamo București.

”Întâlnim o echipă în suferință, măcinată de destul de multe probleme, dar care are în componență jucători de calitate. Cu siguranță vor dori să câștige cele 3 puncte puse în joc deoarece situația lor din clasament nu este deloc bună, dar e foarte important ce vom face noi. Va trebui să știm să abordăm foarte inteligent partida, în condițiile în care vine foarte repede după o victorie foarte importantă pentru noi. Încercăm să ne facem jocul, să aplicăm strategia pregătită pentru acest meci și să ne întoarcem cu toate punctele. Știm că nu va fi ușor, știm că ne așteaptă un meci încrâncenat, dar am încredere că băieții sunt pregătiți din toate punctele de vedere”, a punctat antrenorul Laszlo Balint.

”E clar că vom întâlni o echipă foarte motivată, care va pune presiune. Dar acest lucru trebuie să ne înrăiască și pe noi, să le răspundem cu aceeași monedă. Lupta este pe puncte foarte importante. Ei sunt într-o situație mult mai grea, dar și această răutate a lor ar putea să ne creeze un avantaj”, a completat goalkeeperul Dragoș Balauru.

Dinamo – UTA se dispută mâine, 20 aprilie 2021, de la 21:30, și se vede în direct pe Look, Digi și Telekom Sport.

Arbitri: Florin Andrei (Târgu Mureș) – Laszlo Bucsi (Sf. Gheorghe), Valentin Dumitru (Gherghița). Rezervă: Ionuț Coza (Cernica). Observator arbitri: Andrei Ioniță (București).

Sponsori