icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Mâine, Chindia Târgoviște – UTA: ”Mergem pentru cele trei puncte”

11 feb 2021

Mâine, Chindia Târgoviște – UTA: ”Mergem pentru cele trei puncte”

Runda cu numărul XXIII regăsește UTA pe terenul Centrului Național de Fotbal de la Buftea, locul ales pentru a găzdui acum jocurile de pe teren propriu ale Chindiei Târgoviște.

”Suntem la jumătatea returului. Nu prea ține vremea cu fotbalul, dar sper să ținem noi și să reglăm problemele din săptămâna care urmează să se încheie. Comparativ cu turul campionatului, cred că avem o linie și un parcurs mult mai consistent. Puncte acumulate în acest început de retur o arată, și jocul pe multe momente ale lui. Începem să întâlnim echipele din zona noastră, campionatul e mult mai echilibrat decât în sezoanele trecute, și prin prisma valorii și prin prisma punctelor – nu s-au distanțat echipele din prima parte. Încă toată lumea își face calcule, implicit și noi, cum am putea face pasul și să ținem poziția cât mai înaltă înspre zona play-off-ului. Chindia e una din echipele din zona noastră, așteptăm cu interes meciul. Sper să fie bine pentru noi”, a punctat antrenorul secund utist Alin Pînzaru.

”Întâlnim un adversar dificil, Chindia are echipă bună, cu parcurs foarte bun. Vom avea un meci foarte greu, mai ales și din cauza condițiilor, terenul nu cred că va fi foarte bun, dar noi mergem acolo pentru cele trei puncte, meciul trecut de acasă am pierdut foarte ușor două puncte, dar nu mai contează, ne gândim doar la ce se va întâmpla mâine, sunt sigur că vom pleca de acolo victorioși”, e mesajul mijlocașului Alexandru Albu.

Chindia – UTA se dispută mâine, 13 februarie 2021, de la 14:30, și se vede în direct pe Look, Digi și Telekom Sport.

Arbitri: Sorin Costreie (Buftea) – Sebastian Gheorghe (Suceava), Marius Marchidan (Brăila). Rezervă: Adrian Cojocaru (Galați). Observatori arbitri: Nicolae Marodin (București).

Sponsori