icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Mâine, CFR Cluj – UTA: ”Nu ne sperie, ne motivează forța adversarului”

20 nov 2020

Mâine, CFR Cluj – UTA: ”Nu ne sperie, ne motivează forța adversarului”

S-a încheiat perioada de respiro a Ligii I prilejuită de meciurile echipei naționale, UTA reia campionatul în fieful campioanei en-titre, CFR Cluj.

”Suntem în fața unui meci din care nu avem decât de câștigat. La prima vedere și nu numai, pe hârtie duelul pare foarte dezechilibrat, pentru că mergem la echipa campioană din postura de nou-promovată. CFR e singura reprezentantă a României în cupele europene, are un lot foarte solid, cu jucători de calitate și e condusă de un antrenor care, în istoria recentă a Ligii I, cred că a devenit cel mai titrat. Suntem conștienți de forța adversarului, dar nu ne sperie, ne motivează”, anticipează antrenorul Laszlo Balint. ”Pe de altă parte, îmi doresc foarte mult să reacționăm după meciul mai puțin reușit din etapa trecută, și nu mă refer la consistența jocului, pentru că am avut momente bune. Mă gândesc mai ales la eficiență, trebuie să fim mult mai disciplinați când aplicăm ce pregătim la antrenamentele zilnice, iar toate aceste lucruri îmi doresc să se regăsească în rezultatul final”, adaugă ”principalul” utist.

”Cred că ne-a prins bine această pauză, eram după o înfrângere care a durut pe toată lumea. Ne-am pregătit bine, ne-a crescut și moralul. Ne așteaptă o partidă destul de grea, dar, prin forța echipei, a grupului, sperăm să scoatem un rezultat pozitiv”, transmite mijlocașul Neluț Roșu.

CFR Cluj – UTA se dispută mâine, 22 noiembrie, de la ora 20:00 și se vede pe Look, Telekom și Digi Sport.

Arbitri: Iulian Călin – Florin Neacșu, Romică Bîrdeș. Rezervă: Robert Avram (toți jud. Argeș). Observator: Aron Huzu (Sibiu)

Sponsori