icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Liga Elitelor / U16 câștigă acasă, U17 și U19 pierd în deplasare

13 nov 2021

Liga Elitelor / U16 câștigă acasă, U17 și U19 pierd în deplasare

Liga Elitelor U16 - Play-out / UTA - Viitorul Cluj 4-3 (2-1)

Astăzi, pe „Motorul“, în cadrul play-out-ului Ligii Elitelor U16, juniorii Academiei UTA și-au luat revanșa în fața celor de la Viitorul Cluj. În sezonul regular, clujenii au plecat din Arad cu toate cele trei puncte. UTA deschide scorul prin Purdescu, care fructifică lovitura de colț executată de Curtuiuș (foto). În urma unui contraatac pe partea dreaptă, același Curtuiuș centrează în fața porții, iar Blaga marchează. Cu un minut înainte de finalul primei reprize, oaspeții reduc din diferență.

În partea a doua, cei de la Viitorul ies mai motivați de la vestiare și egalează în urma unui penalty. La o lovitură de colț de pe partea dreaptă, UTA revine în avantaj grație loviturii de cap a lui Joldea, din careul mic. Arma contraatacului a funcționat bine astăzi, iar Bădău face 4-2 după o cursă de 35 de metri. Adversarii juniorilor utiști reușesc să marcheze pe final de partidă, scor final Academia UTA - Viitorul Cluj, 4-3.

UTA: Egeto, Murgu, Purdescu, Olăroiu, Curtuiuș, Buză, Blaga, Bercea, Bădău, Pârvănescu, Joldea.
Au mai jucat: Mocriș, Roman, Hara, Maghiar.
Rezerve: Neag, Avădanei, Roșu, Hudiștean.
Au marcat: Purdescu, Blaga, Joldea, Bădău.
Antrenor: Sebastian Huțan.

Săptămâna viitoare UTA U16 are meci în deplasare la LPS Satu Mare.

Liga Elitelor U19 – Play-out / Politehnica Timișoara – UTA 2-1 (0-0)

În orașul de pe Bega, elevii lui Dinu Donca, Mihai Petcuț și Adrian Ungur au fost învinși în ultimul minut de către Politehnica Timișoara în a doua etapă din play-out. Arădenii au controlat partida și și-au creat ocazii importante, dar lipsa de inspirație în fața porții a făcut ca scorul la pauză să fie alb. În repriza secundă, contrar desfășurării jocului, gazdele reușesc deschiderea scorului. Ekmekci a fost cel care a egalat pentru UTA. În minutul 92, pe fondul unei greșei mari în centrul apărării arădene, Politehnica a marcat golul victoriei și roș-albii s-au întors fără niciun punct de la Timișoara.

UTA: Blaga – Bortiș, Bota, Opriș, Roșu, Sarkozi, Codrea, Botoroagă, Mihai, Borcea, Mercioiu.
Au mai jucat: Bulza, Ekmekci, Domide.
Rezerve: Rigo, Kiss, Stoica.
A marcat: Ekmekci.
Antrenori: Dinu Donca, Mihai Petcuț, Adrian Ungur.

Liga Elitelor U17 Play-off / Universitatea Cluj – UTA 5-0 (3-0)

Juniorii U17 ai Academiei UTA nu au reușit să le facă față celor de la Universitatea Cluj în deplasare. Gazdele s-au impus categoric, scor 5-0, după ce la pauză au condus deja cu 3-0. În etapa viitoare din play-off-ul Ligii Elitelor U17, arădenii vor întâlni pe teren propriu tot o echipă din Cluj angrenată în competiție, Academia de Fotbal Viitorul Cluj.

UTA: Malița, Caia, Iurasciuc, Manoilă, Istfan, Funkenhauzer, Covaci, Ronai, Vermeșan, Călin, Pașcalău.
Au mai jucat: Temian, Novac, Aslău, Morar, Mitu.
Antrenor: Bogdan Oneț.

Te-ar putea interesa și ...

Nu exista articole

Sponsori