icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Liga Elitelor / Primele puncte pentru UTA U16

04 sep 2021

Liga Elitelor / Primele puncte pentru UTA U16

Astăzi, de la ora 10, a avut loc pe Stadionul „Motorul“ întâlnirea dintre Academia UTA și ACS Târgu Mureș 1898, în cadrul etapei a 3-a a Ligii Elitelor U16.

Chiar dacă pe hârtie meciul părea a fi unul ușor, juniorii UTA-ei s-au chinuit în prima jumătate de oră cu mai tinerii adversari. În minutul 31, Curtuiuș bate o lovitură de colț în careul mic și Buză deschide scorul. Aprins fiind fitilul, jocul arădenilor a prins consistență, iar până la pauză s-a mai marcat de două ori. În minutul 36, la un contraatac pe dreapta, Curtuiuș trimite o minge pe șapte metri și Bădău înscrie cu latul. Pe finalul primei reprize, Blaga trimite mingea în plasă cu capul, după centrarea aceluiași Curtuiuș.

La începutul reprizei a doua UTA face 4-0, Bădău (foto) realizând dubla după o diagonală a lui Buză, din propriul teren. Adversarii au marcat golul de onoare în minutul 75, prin Covaci.

UTA: Hudiștean - Mocriș, Maghiar, Buză, Olăroiu, Curtuiuș, Bercea, Nica, Bădău, Blaga, Bușu.
Au mai jucat: Neaga (57), Roman (57), Roșu (61), Neag (71).
Rezervă: Egeto.
Au marcat: Buză (30), Bădău (36, 42), Blaga (38).
Antrenori: Sorin Botiș, Huțan Sebastian.

Etapa viitoare juniorii U16 ai Academiei UTA au o nouă deplasare lungă, la LPS Satu Mare. Tot sâmbăta viitoare, tinerii de la U19 și U17 au meci la Craiova, cu Universitatea.

Sponsori