icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Laszlo Balint: "Va fi un cu totul alt campionat"

16 mar 2023

Laszlo Balint: "Va fi un cu totul alt campionat"

Playout-ul Superligii începe pentru UTA vineri de la ora 20:30 pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești, împotriva celor de la Petrolul Ploiești. În sezonul regulat, cele două echipe și-au împărțit victoriile. UTA s-a impus la Arad, 2-0, goluri marcate de David Miculescu, în vreme ce la Ploiești, Petrolul a câștigat cu 2-1, goluri Jair, din penalty și Irobiso, respectiv Otele. Cele două sunt despărțite în clasament de patru puncte, cu Petrolul pe locul secund cu 18 puncte, și UTA antepenultima, cu 14 puncte.

”Debutul în playout, va fi un cu totul alt campionat, atât pentru noi, cât și pentru celălalte competitoare angajate, unul care se anunță cel mai încins de la debutul acestei structuri de competiție. Pentru noi o deplasare complicată, la Ploiești, chiar dacă nu a traversat în ultima perioadă o formă foarte bună, a încheiat sezonul regular cu o victorie. A fost un joc în care a afișat în multe momente consistență, au fost destul de periculoși în compartimentul ofensiv prin Irobiso, Grozav, Jair, au jucător în compartimentul ofensiv care pot face oricând diferența.”, a prefațat Laszlo Balint jocul de mâine.

„Acum începem adevărata bătălie, toată lumea știe importanța primelor două meciuri. Nici nu vreau să vorbesc despre adversari, noi trebuie să ne focusăm pe ceea ce avem de făcut, să corectăm ce nu a fost bine la meciul trecut și să jucăm mai bine cu Petrolul. Trebuie să mergem acolo cu un singur gând, să câștigăm trei puncte, indiferent ce face adversarul, contează ce facem noi. Acesta e gândul meu mereu când intru pe teren, trebuie să intrăm să câștigăm”, a completat fundașul central, Erico da Silva.

Va fi un duel ale fostelor campioane ale României. UTA și-a adjudecat titlul național în șase rânduri, în vreme ce gazdele de mâine au cucerit campionatul în patru rânduri.

Din partea Ligii Profesioniste de Fotbal, observator pentru acest meci a fost delegat Romulus Chihaia.  

 

 

Sponsori