icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Laszlo Balint: ”Un meci foarte important din toate punctele de vedere”

27 ian 2023

Laszlo Balint: ”Un meci foarte important din toate punctele de vedere”

UTA revine la Arad în Superligă pentru primul meci al anului. Roș-albii vor întâlni sâmbătă, 28 ianuarie de la ora 14:30, CS Mioveni în cadrul etapei cu numărul 23.

”Un meci foarte important din toate punctele de vedere, atât al clasamentului, cât și al moralului nostru, al încrederii noastre în ceea ce ne propunem să face. Categoric un meci care va fi greu să-l câștigăm, în primul rând pentru că CS Mioveni e o echipă care se agață de orice, s-au produs schimbări la nivelul lotului și a băncii tehnice. Prin aceste modificări au transmis un mesaj clar că vor lupta până la final în această bătălie pentur menținerea în prima ligă. ”, a declarat Laszlo Balint în cadrul conferinței de presă susținută joi la Arena Francisc Neuman.

”Un meci pe care trebuie să-l câștigăm în primul rând, avem nevoie de puncte ca să începem să urcăm în clasament. Mergem cu încredere și să facem un joc cât mai bun. Mi-a fost greu, a fost o accidentare care m-a luat prin surprindere, nu am prea fost accidentat până acuma, dar mi-am revenit și mă bucur pentru asta.”, au fost cuvintele lui fundașului nostru Andrei Chindriș.

Cele două echipe s-au întâlnit de două ori în acest sezon, o dată în campionat și o dată în Cupa României. În meciul tur din Superligă, scorul a fost egal 1-1, iar în Cupa României, UTA s-a impus cu 3-0, cu ambele meciuri jucate în județul Argeș.

Conferința de presă integrală, în încheierea acestui articol. 

 

 

Sponsori