icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Laszlo Balint: ”Să fim la cel mai bun nivel posibil”

23 feb 2023

Laszlo Balint: ”Să fim la cel mai bun nivel posibil”

UTA primește vineri, de la ora 20:30, vizita liderului din Superligă, Farul Constanța. Cele două echipe se află în situații diferite în campionat, cu oaspeții de mâine pe primul loc și roș-albii pe locul 15, în mare nevoie de puncte.  

Golgheterul echipei în acest început de an, Stefan Milosevic, a prefațat duelul de mâine în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului. „Avem în fața noastră un meci mare, cu Farul, echipa de pe primul loc în campionat. Cu siguranță va fi foarte greu, vom suferi, dar intrăm pe teren să câștigăm. Sunt foarte fericit la Arad, procesul de adaptare a fost foarte ușor, toată lumea m-a primit foarte bine, de la colegi, la staff, oamenii din club și suporterii în oraș, mă simt foarte bine aici.

”Este evident că un meci împotriva liderului la zi nu poate fi altfel decât foarte dificil. Farul practică un joc ofensiv, bazat pe posesie, e și echipa din campionat cu cele mai multe goluri marcate. Dacă vrem să obținem un rezultat bun trebuie să fim la cel mai bun nivel posibil”, a remarcat Laszlo Balint.

”Avem încredere în ceea ce putem să facem, avem încredere că alături de suporterii noștri vom reuși să-i blocăm pe adversari acolo unde trebuie să îi blocăm și sperăm să profităm de vulnerabilitățile pe care le vor arăta în timpul jocului. Ne dorim foarte mult să facem un joc bun și să facem pași înainte pentru îndeplinirea obiectivului”, a transmis antrenorul principal utist, Laszlo Balint.

 Meciul va fi condus la centru de Szabolcs Kovacs, ajutat la cele două tușe de Ciprian Danșa și  Adrian Popescu, în vreme ce al patrulea oficial va fi Elena Demetrescu. În camera VAR vor sta Cătălin Popa și Gabriel Stroe, iar din partea CCA, observator de arbitrii a fost delegat Ioan Onicaș. Observatorul de joc din partea LPF va fi fostul mare internațional Romulus Gabor.

Conferința de presă intergrală în finalul acestui articol.

 

Sponsori