icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Laszlo Balint: ”Obligați să credem în potențialul nostru”

10 feb 2023

Laszlo Balint: ”Obligați să credem în potențialul nostru”

Etapa a 25-a a Superligii va aduce la Arad, pe Arena Francisc Neuman, meciul dintre UTA și FC Botoșani. În meciul tur, arădenii s-au impus cu 2-1 în Moldova, goluri marcate de Cascini și Postolachi, în prima repriză.

Cu șase meciuri rămase până la finalul sezonului regulat al Superligii, UTA e într-o postură delicată. Clasată pe penultimul loc și fără victorie de câteva luni bune, trupa roș-albă are o singură variantă sâmbătă, în compania Botoșaniului, care s-a distrat etapa trecută cu Petrolul și s-a apropiat de zona play-off-ului.  ”Chiar dacă traversăm o perioadă foarte dificilă, suntem obligați să credem în continuare în potențialul nostru și în pașii necesari îndeplinirii obiectivului”, transmite Laszlo Balint.

FC Botoșani e ultima pe care UTA a învins-o în campionat, dar meciul de mâine se anunță infinit mai greu, moldovenii conduși de Flavius Stoican având un început de an în formă maximă, cu 9 puncte câștigate din tot atâtea posibile. ”Întâlnim o echipă în formă maximă, dar chiar și așa vom face tot ceea ce ține de noi ca să câștigăm acest meci și să întoarcem lucrurile către o situație mai favorabilă în ceea ce privește rezultatele”, anticipează antrenorul principal al roș-albilor.

Până la finalul returului, UTA are traseul: FC Hermannstadt (deplasare), Farul Constanța (acasă), CFR Cluj (d), FCSB (a) și Universitatea Craiova (d).

Jocul va fi condus la centru de Dumitrache Bogdan, ajutat la cele două tușe de Tunyogi Ferencz și Orbuleţ Mircea, în vreme ce al patrulea oficial va fi Flueran Viorel. În camera VAR vor fi Vidican Rareș George și Danşa Ciprian Florin în vreme ce Grigorescu Nicolae va fi observator de arbitrii. Din partea Ligii Profesioniste de Fotbal, observatorul de joc a fost desemnat Bogdan Ioan.

Conferința de presă integrală în finalul acestui articol.

 

Sponsori